Betting sider uden
dansk licens

Vi har samlet de bedste betting sider uden dansk licens,  du let kan danne dig et overblik over dine muligheder hvis du ikke ønsker at spille  danske sider.

⸻ Betting sider

De bedste betting sider uden dansk licens

Herunder finder du en liste med vores favorit betting sider, som vi vurderer til at
være de bedste på markedet.

Minimum 18 år - Links kan være sponsoreret
Bonus
100% BONUS OP TIL €100
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner HENT BONUSLæs anmeldelse af 20bet
Bonus
100% op til €100
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner HENT BONUSLæs anmeldelse af Slotimo
Bonus
100% op til €150
4,4 stjerner4,4 stjerner4,4 stjerner4,4 stjerner
Review
HENT BONUSLæs anmeldelse af ivibet
Bonus
100% op til 100€
4,8 stjerner4,8 stjerner4,8 stjerner4,8 stjerner
Review
HENT BONUSLæs anmeldelse af 1Bet
Bonus
100% op til €122
4,8 stjerner4,8 stjerner4,8 stjerner4,8 stjerner
Review
HENT BONUSLæs anmeldelse af 22Bet
Bonus
Bonus på 100% op til €500
4,5 stjerner4,5 stjerner4,5 stjerner4,5 stjerner
Review
HENT BONUSLæs anmeldelse af freshbet
Bonus
100% op til €100
4,2 stjerner4,2 stjerner4,2 stjerner4,2 stjerner
Review
HENT BONUS
Bonus
100% op til €500
4,4 stjerner4,4 stjerner4,4 stjerner4,4 stjerner
Review
HENT BONUSLæs anmeldelse af Bettilt
vinder odds uden rofus

Mange muligheder på udenlandske betting sider

Kigger man efter betting sider uden for danmarksgrænser, finder man et større udvalg af sportsgrene og spillemaskiner, og dine muligheder for at kunne oddse på den sportsgren du ønsker er dermed større.

Mange ligaer - også de danske

De mange sportsgrene hos betting sider uden dansk licens er ikke relevante, hvis du ikke kan spille på de kampe du ønsker. Dette tager vi højde for, og sørger for at de sider vi lister understøtter alle de populære ligaer.

fodbold odds uden nemid

Hvad er en udenlandsk bookmaker?

Udenlandske bookmakere uden dansk licens er en betting side som har en anden licens end den danske spillelicens. En betting side uden licens er det samme som odds uden om rofus. Spillesiden er altså reguleret af spillemyndighederne fra fx Malta, Curacao eller et andet land. Dette gør at reglerne ifht. verificering af konto med MitID/NemID er anderledes og at den generelle kontrol af spillesiden vil være anderledes.

Det betyder ikke at reguleringen/sikkerheden er dårligere, men det er noget man skal være obs på, hvis man ønsker at spille for rigtige penge hos en af de udenlandske bookmakere.

Hvem bør benytte udenlandske betting sider?

Hvis du er dansker og samtidigt bor i danmark, bør du ikke benytte dig af en udenlandsk betting side. Dette kan gøre det mere besværligt for dig, både når det kommer til at betale skat af gevinster, få hjælp af supporten, eller foretage en klage.

Udenlandske betting sider bør derfor kun benyttes, af folk som er bosiddende i et land, hvor de danske betting sider ikke godtager brugere fra. Et eksempel kunne være, hvis du er bosat i spanien og ikke kan få adgang til Bet365 pga. din lokation. Hvis det er tilfældet, ønsker du måske stadig en liste over hvilke muligheder du har i landet. Her kan du benytte dig af vores liste. Al spil er naturligvis på eget ansvar.

Hvordan ser man om en betting side er udenlandsk?

Den nemmeste måde at undersøge om en betting side er uden dansk licens, er ved at kigge nederst på deres hjemmeside. Har betting siden dansk licens vil der i bunden af siden blive henvist til en række danske kilder som fx den danske spillemyndighed og rofus. Hvis det er en betting side uden dansk licens, vil der ofte blive linket til spillemyndigheden i det land, de har deres spillelicens i.

En anden måde at undersøge om betting siden er uden dansk licens, er ved at kigge på sproget. Er sproget på betting siden dansk, vil der ofte være tale om en dansk bookmaker. Dette kan dog i nogle tilfælde vores misvisende, da nogle af de udenlandske betting sider oversætter deres indhold til dansk.

Er det lovligt at spille hos betting sider uden dansk licens?

Der er intet ulovligt i at spille hos en udenlandsk bookmaker. Du må spille hos bookmakere uden dansk licens, hvis du ønsker dette. Du skal dog være opmærksom på et par faktorer som du ikke slipper for, ved valg af en udenlandsk spilleside.

Den største og vigtigste ting, som folk ikke er klar over, når de vælger en udenlandsk betting side er, at de muligvis selv skal indberette og indbetale b-skat af deres gevinster. Hvis du er vant til at oddse hos danske bookmakere, vil du også være vant til at dine gevinster er skattefrie og alt det du vinder, kommer direkte ind på din konto. Dette skyldes at de europæiske/danske betting sites allerede har betalt skatten for dig.

Du skal derfor altid undersøge med skat eller den enkelte betting side, hvorvidt du selv skal indberette dine gevinster, eller om de gør det for dig.

Hvorfor ansøger alle betting sider ikke om dansk spillelicens?

Den danske spillelicens er striks. Der er mange tiltag som gavner dig og din sikkerhed som spiller, men som ikke nødvendigvis gør det nemmere for den enkelte betting side. Derfor er der mange der vælger en nemmere – og ikke mindst billigere spillelicens. Derudover er den danske spillelicens dyr og kræver som sagt, at betting siden betaler skat mm. for deres spillere.

De udenlandske bookmakere er dog ikke nødvendigvis dårligere. Du bør dog vælge en betting side med licens i et europæisk land hvis du opholder dig i europa, da der i nogle tilfælde kan være indbetalt skat af dine gevinster på forhånd – og dine gevinster kan derfor være skattefrie. Du skal som sagt altid undersøge dette grundigt inden du bruger dine gevinster.

Det er muligt at spille på stort set alle sportsgrene hos betting sider uden dansk licens.

velkomstbonusser

Hvordan finder man de bedste betting sider uden dansk licens?

Det kan være svært at finde en god udenlandsk bookmaker og det kan derfor være en god idé at bruge en liste, som den du finder på fx vores hjemmeside. Alle spillere er naturligvis forskellige og dermed er der også forskellige behov. Nogle ønsker at oddse på tennis eller hestevæddeløb, mens andre spiller på fodbold eller cs:go. De hjemmesider vi har valgt som de bedste, har vi kontrolleret for en række ting og vurderet hvor godt de passer til de generelle behov spillere har.

Hvis du vil vide hvilke parametre vi har med i overvejelserne kan du læse med her.

Sportsgrene og ligaer

For at blive rangeret på listen, skal betting siderne have en god portion af forskellige sportsgrene. Vi ser gerne at de har fodbold, e sport, håndbold og tennis. Udover de forskellige sportsgrene er det også vigtigt for os, at de har mange ligaer og kampe inden for hver sportsgren, så man kan finde de aktuelle kampe.

Sikkerhed

Sikkerheden på betting sites skal også være i top. Der skal være en licens tilknyttet den pågældende bookmaker og vi ser helst at de udenlandske bookmakere har en europæisk eller en anden anerkendt spillelicens.

Ind- & udbetalingsmuligheder

Der skal være gode ind og udbetalingsmuligheder tilgængelige, så du kan få dine penge ind på din spillekonto, men også så du let kan få dem ud til din foretrukne konto. Danske spillesider har store problemer med denne del grundet den danske licens, som kræver at de verificerer alle meget meget grundigt. En del spillere oplever derfor problemer med at få deres penge udbetalt igen.

Support hos udenlandske bookmakere

Supporten hos udenlandske bookmakere uden dansk licens skal ligeledes være i top. Det skal være muligt at komme i kontakt med en support medarbejder (gerne døgnet rundt) på engelsk, så man hurtigt og effektivt kan få svar på de spørgsmål der måtte opstå.

Anmeldelser

Vi kigger desuden på anmeldelserne af de enkelte betting sites. På den måde kan vi få sorteret de dårligste sider fra listen og spare dig for en masse research tid.

odds uden nemid

Tennis, golf, fodbold, e sport, you name it.

Fordele ved at spille hos bookmakere uden dansk licens

Selvom fordelen ved den danske licens ofte er størst, tager vi her et kig på de fordele der er ved bookmakere uden dansk licens.

En fordel er at mange bookmakere uden dansk licens har højere odds på kampe, da deres licens oftest er billigere end den danske. De har dermed større plads i budgettet til at skrue lidt op for deres odds.

Der vil ofte være support i flere timer af døgnet, da de udenlandske bookmakere har rigtigt mange spillere på deres sider, som spiller på alle tider af døgnet.

Sidst men ikke mindst kan du finde større bonusser hos bookmakere uden dansk licens, da deres licens ofte tillader velkomstbonusser på over 1.000 kr. Dette giver dig et større beløb at spille for når du opretter dig på spillesiden. Du bør dog altid tjekke hvor mange gange pengene skal gennemspilles før du kan få dem udbetalt. Dette skal du tjekke inden du accepterer bonussen.

Ulemper ved udenlandske bettingsider

Det danske spillemarked er rigtig godt reguleret, og sikkerheden på det danske spillemarked er dermed helt i top. Denne fordel misser du ved udenlandske bookmakere. Alle bookmakere er naturligvis reguleret af en eller anden spillemyndighed, men den danske er lidt mere sikkert og effektiv for dig, der opholder dig i danmark.

En anden ulempe ved mange udenlandske bookmakere er skatten. Det kan være svært at finde ud af om du selv skal betale skat, eller om de udenlandske udbydere gør det for dig. Du bør derfor tage fat i enten skat eller spillesiden for at finde ud af hvorvidt du selv skal stå for denne del.

Hvad kan man oddse på hos de bedste udenlandske bookmakere?

Det er muligt at oddse på stort set alt hvad hjertetbegærer hos de udenlandske bettingsider. Du vil kunne finde odds på:

 • Fodbold
 • Håndbold
 • Amerikansk fodbold
 • Tennis
 • E sport
 • Hestevæddeløb
 • Boksning
 • Rugby
 • Svømning
 • Golf
 • …og meget mere

Hvilke betalingsmuligheder er der hos udenlandske bettingsider?

Betalingsmulighederne hos de udenlandske bettingsider er oftest mange og du kan ofte indbetale med følgende kort/løsninger:

 • Mastercard
 • Visa
 • Paypal
 • Applepay
 • Trustly
 • Neteller
 • Skrill
 • ecoPayz
 • Bitcoin
 • mm.

Hvad skal man være opmærksom på, på udenlandske betting sider?

Man bør være opmærksom på en række ting, inden man tilmelder sig et udenlandsk betting site. Vi kigger her på et par af dem.

1. Support

Supporten på disse sider foregår oftest på engelsk, da de ikke har danskere ansat i deres support afdeling. Du skal derfor være forberedt på, at finde engelsk ordbogen frem, hvis du skal have hjælp til udbedring af et problem.

2. Er dit land accepteret?

Hvis du befinder dig i fx Spanien, er det ikke sikkert at du kan tilmelde dig på de betting sider vi lister ovenfor. Du bør derfor undersøge, om landet du befinder dig i, er på listen over tilladte lande. Dette kan gøres ved at forsøge at tilmelde sig en side og vælge landet i en dropdown. Hvis det er muligt, kan du tilmelde dig fra det land, du befinder dig i.

3. Har de den sportsgren du ønsker at spille på?

Du bør naturligvis, som det første, undersøge om de understøtte de sportsgrene, som du ønsker at spille på. Hvis du tilmelder dig et amerikansk betting site, er det ikke sikkert at de understøtter fodbold. Det er derfor en god idé at undersøge dette inden man tilmelder sig og foretager en indbetaling.

4. Mulighed for at klage hvis du oplever problemer

Den danske spillelicens er god på dette punkt. Den giver nemlig alle ret til at klage og samtidigt blive hørt i sin klage. Hvis du spiller på udenlandske betting sider, kan dette være forskelligt fra land til land. Du bør derfor undersøge hvad dine muligheder er, for at klage hvis der skulle opstå et problem.

5. Regulering af spillesiden

Reguleringen af spillesider er ligeledes forskellig fra land til land. Malta gør det på en måde, danmark på en anden og sverige på en tredje. Hvis du ønsker at vide mere om hvordan de forskellige lande håndterer deres spillelicenser og kravene til betting siderne, kan du læse mere om dette på deres hjemmesider.

Har du fundet hvad du søger?

FAQ om betting sider uden dansk licens

Er det lovligt at spille hos en bookmakere uden dansk licens?

Ja. Du bestemmer helt selv hvilket betting site du ønsker at oddse hos.

Skal man betale skat hos bookmakere uden dansk licens?

Det afhænger af den enkelte spillesides licens og du bør derfor forhøre dig hos enten skat eller den udenlandske bettingside.

Er det sikkert at spille hos betting sider uden dansk licens?

Det er ikke altid sikkert at spille på hverken betting sider uden dansk licens eller med dansk licens. Du bør altid minimere dit indestående beløb hos bookmakeren og sørge for at få udbetalt gevinster løbende.

Anders Jensen

Anders Jensen

Betting og gambling er min store passion, og jeg har spillet på de fleste bookmakere i løbet af årene. På Spillesider.com, har jeg valgt at dele ud af mine erfaringer og udvalgt de bookmakere jeg synes har de bedste spil og velkomstbonusser